Potloodtekening op andere oppervlakken

In deze les verbreden we onze horizon met betrekking tot het tekenoppervlak. De cursus omvat,

Gipsafgietsel met voorwerpen uit de natuur

Papier mache

Schilder technieken

Tekentechnieken

Er zijn vier lessen in de cursus (elke zaterdag 1300 – 1500) Kosten bedragen 120 euro voor de vier weken per persoon (inclusief belasting)) Alle leeftijden, minimaal vijf personen. Om te reserveren en betalen kunt u contact opnemen met ross@dreamtimearts.nl

4 reacties

  1. Gaat’t door, zaterdagmiddag 8 juni?
    En wordt de middag gevuld met potloodtekenen op gips?
    Wat wordt er dan in de ochtend gedaan?

    1. Hoi Joyce, Potlood 1000 – 1200 nieuwe lessen worden bekend gemaakt op de website en groepsapp.

  2. Hi Ross. Zoals gezegd doe ik graag mee met de nieuwe cursus, maar ik kan niet aankomende zaterdag = 15 juni en ook niet op 29 juni. Dan ga ik een aantal dagen lopen van Appelscha naar Steenwijk. Je sprak ook over de donderdagavonden. Dan kan ik wel, maar in de zomer zijn er veel onverwachtse vrienden etc die langs komen. Dus ik kan niks garanderen. Een ticketsysteem misschien? De maanden September en Oktober ben ik zeker afwezig! Ik ga nu je website bekijken. Fijne zondag!

    1. Geen probleem Ankie Ik heb een aantal nieuwe data voor de komende weken, hopelijk past het iets beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *